Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 06.07.2023


-La conversatiile lui Mihai si Hatice cu mamele soacre mi-a atras atentia in mod deosebit ceea ce a spus mama lui Mihai. Cica el e foarte familist. Fereasca Sfantul, atat de familist incat presta servicii intime pe bani pentru doamne trecute de o varsta. Intre timp vad ca mama lui s-a impacat cu ideea ca Hatice ii va fi nora. Cred si eu, preferi o nora mai tanara decat doamne mai in varsta servite la rand. Iar in lacrimile lui Mihai poate as fi crezut inainte de a afla despre ce facea el pe afara, dar acum nu mai pot. Dupa cat de bine si natural l-am vazut ca a jucat scena aia de seductie a Daianei la task ma gandesc ca la fel de bine poate juca si o scena lacrimogena. Pluseaza acum pe ultima suta de metri. Se apropie finala si, dat fiind profilul emisiunii, e de dorit sa se voteze iubirea, fericirea si perechea care transmite ca poate avea un viitor frumos afara. Analizand toate perechile si parcursul lor de-a lungul sezonului, oare cine ar fi cel mai aproape de profilul cuplului care ar merita sa castige ? Eu inca ma intreb.

-Dupa tot ce s-a intamplat in ultima perioada, starea Mariei e normala si justificata. Practic de la logodna ea a fost bombardata cu atatea lucruri incat e de inteles ca e epuizata si fizic si psihic. De la parerile negative ale celorlalti concurenti legate de cuplul lor, de la hartuirea exercitata de Irina pana la mizeriile spuse de Alex la adresa ei si pana la atitudinea ostila a familiei lui Antonio, totul a fost coplesitor si nu in sensul bun. Insa cireasa de pe tort a fost comportamentul lui Antonio la petrecerea burlacilor, asta cred ca i-a pus capac si e foarte pertinent din partea ei sa se gandeasca ce o asteapta afara. Mi-ar fi placut sa vad acum din partea lui Antonio si mai multa implicare pentru a o scoate din stare, sa faca tot ce ii sta in putinta sa amelioreze situatia, insa el parca uneori mai mult o adanceste repetand la nesfarsit ca se simte prost. Saptamana aceasta ar fi trebuit sa fie cu totul altfel pentru ei.

-Vazand nemultumirile lui Vlad si atatea lamentari pe capul lui privind tinuta pe care o va avea la cununie, zici ca el e mireasa. Nu am mai vazut pana acum un barbat care sa se preocupe in halul asta de cum va fi imbracat, de cum sunt camasa, papionul sau pantofii si tot nemultumit sa fie. Inteleg ca el e artist in domeniul frumusetii si e mai atent la detalii ce tin de acest aspect, dar parca e prea de tot. Cu atat mai mult cu cat el si-a ales costumul, nu i l-a bagat nimeni pe gat. E de apreciat ca partenera lui il intelege si e alaturi de el atunci cand se da de ceasul mortii ca nu ii place cum stau lucrurile pe el.

-Ce repede s-a trecut peste scena intima dintre Andrei si Simona. Probabil le e frica si celor din staff in frunte cu prezentatoarea sa nu-si ia bataie de la Simona. Se stie ce apriga e cand nu-i convine ceva. Cica s-au incurcat in cearceaf. Si miscarile acelea ritmice tot de la cearceaf erau, sarea singur in sus. Se pare ca momentele intime ale Mariei cu Antonio au fost mai reusite si mai interesante pentru staff din moment ce le-au analizat pe toate partile, poate chiar au luat notite.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.