Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 07.07.2023


-Hatice si Mihai, Catalina si Vlad, precum si Daiana cu Dani consider ca sunt cei care si-au gasit un partener care sa fie cel mai aproape de cum isi doreau ei. Nu toata lumea are norocul asta si ar fi bine sa se bucure din plin de el. Privitor la Simona si Andrei, in afara de aspectul fizic horror cu care a ales sa vina Simona in emisiune, am sesizat ca a zis ca ar vrea un barbat care sa stie sa comunice. Nu stiu ce sa zic, Andrei nu e cel mai bun la felul de a comunica, insa la cat de dominatoare e logodnica lui nici nu i-ar mai folosi la ceva. El in schimb a spus ca si-ar dori o partenera care sa-l respecte. Si a gasit-o, l-a umplut de respect Simona tot sezonul. Legat de Maria si Antonio, el si-a cam gasit ce voia, problema e insa sa stie sa aprecieze si sa nu dea cu piciorul unei sanse de a se schimba in bine alaturi de ea. In sens invers, in afara de faptul ca e sincer si asumat, nu stiu cat de responsabil si echilibrat va putea fi Antonio. Maria va descoperi pe pielea ei. Eu ii doresc doar sa nu sufere.

-Mi-a placut proba tinutelor de cununie. E un moment emotionant pentru baieti si fete, pentru tati, pentru mame si alti apropiati dupa caz, si chiar pentru noi telespectatorii. Ca parinte cred ca e o mandrie si totodata o emotie puternica sa-ti vezi copilul proband tinuta de nunta si intrand intr-o noua etapa a vietii. Cel mai mult mi-a placut de tatal lui Andrei. Desi e un om simplu, are o finete aparte, e pozitiv, jovial, cu bun simt si un parinte care si-a dovedit dragostea fata de fiul lui venind foarte des in casa Mireasa de la o distanta destul de mare. Imi pare rau ca Andrei l-a prezentat la inceput intr-o lumina deloc buna, nu cred ca ar fi meritat asa ceva, insa omul a dovedit maturitate si intelepciune trecand peste situatia aceasta cu diplomatie si fara sa o amplifice. Ma bucur ca Andrei a reusit sa depaseasca acele frustrari care cred ca mai degraba au izvorat din interiorul lui decat din comportamentul tatalui si ca acum are o atitudine mult mai buna fata de parintele lui. Sper ca Andrei sa fi invatat ceva din asta.

-Si momentul probei rochiilor de mireasa a fost foarte emotionant, mai ales pentru Hatice care abia mai putea respira. E un moment mult asteptat si e normal sa existe emotii coplesitoare. Ca de obicei, mama Haticei a fost cea mai vorbareata si cea mai entuziasmata. Doamna Raisa, desi e o femeie simpla si ea, are un farmec aparte, se face placuta prin simpla ei prezenta si a dovedit de fiecare data ca e alaturi de fiica ei in orice situatie. A mai iesit in evidenta si Simona prin raceala cu care a interactionat cu mama ei care plangea de emotie, dar sunt obisnuita sa o vad pe Simona ca pe un bloc de gheata. In schimb, i-au dat lacrimile cand a fost vorba despre finalul sezonului si despre despartirea de casa Mireasa. Fiecare cu ce il emotioneaza mai tare.

-Ar fi fost frumos din partea mamei lui Antonio sa raspunda la telefon, insa daca dumneaei nu se simte confortabil in postura asta poate ca e mai bine asa. Imi amintesc ca de-a lungul sezoanelor, au mai fost cazuri cand mamele concurentilor nu au fost de acord cu partenerul sau partenera copilului lor, insa ulterior s-a dovedit ca perechea respectiva rezista in timp si are un parcurs foarte frumos in viata si ma refer aici la Elly si Cristian sau Ella cu Petrica. Nu stiu daca va fi cazul si la Maria cu Antonio, insa timpul va dovedi cum vor sta lucrurile. Au trecut de mult vremurile cand familia iti alegea sotul sau sotia, au trecut vremurile cand tinerii casatoriti locuiau cu parintii si binecuvantarea acestora era primordiala. Acum tinerii sunt mult mai independenti, locuiesc separat de parinti asa cum e si normal pentru ca noua familie sa functioneze bine si sanatos. Prin urmare lucrurile au timpul si conditiile necesare sa se aseze pe fagasul lor normal. Pe de alta parte, am vazut si perechi care transmiteau iubire prin toti porii si aveam impresia ca o sa reziste impreuna o viata intreaga, insa afara s-au despartit mai repede decat ma asteptam. Asa ca vom trai si vom vedea.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Concluziile zilei – emisiunea Mireasa 07.07.2023

  1. Bistraie Maria Votez zice:

    Sa câștige cine merita.Fiecare dintre ei eu zic ca merita ,în felul lor.Dar este un loc pentru fiecare.Vom vedea ce se va întâmpla luni în gala.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.