Concluziile finalei – emisiunea Mireasa 10.07.2023


-Iata ca perechea cea mai votata in ultimele saptamani a reusit sa obtina si marele premiu al sezonului 7 Mireasa. De acum inainte tine doar de ei cum isi vor trai iubirea, casnicia si viata. Si cand spun asta e valabil pentru toate cuplurile finaliste. Nu stiu daca Maria si Antonio meritau cel mai mult sa castige, insa se pare ca povestea lor atipica a fost pe placul majoritatii. Uneori telespectatorilor le place sa vada si oameni cu manifestari reale, cu bune si rele, cu greseli si cu reactii necontrolate decat numai vorbe siropoase si o poveste in care e totul roz, cum stim ca in realitate nu prea exista. Poate ca asta a facut diferenta. Le doresc sa fie sanatosi, fericiti, sa se respecte si Antonio sa nu uite niciodata juramantul pe care l-a facut Mariei. A spus exact ce trebuia sa spuna, mai ramane sa puna si in practica. Desi acum e totul bine si frumos, in momentul anuntarii castigatorilor nu am putut sa nu-mi amintesc vorbele lui Antonio spuse mamei lui : „ Ai incredere in mine, stiu ce fac ”. In rest, ma asteptam ca Vlad si Catalina sa fie mai sus in procente sau chiar sa castige. Am apreciat ca au fost primii care i-au felicitat pe castigatori si s-a simtit ca o fac din suflet. Restul au avut nevoie de cateva secunde ca sa-si revina. In ceea ce-l priveste pe Dani, cred ca e dezamagit de locul ocupat. Iar privirea de la final a lui Mihai drept in fata ramasa in gol a spus totul despre neimplinirea lui ca si concurent la Mireasa. Ma asteptam ca Simona si Andrei sa fie pe ultimul loc si asta din cauza Simonei care, prin comportamentul ei, a reusit sa aduca un concurent de pe primele locuri pe ultimul. Sper insa sa fie fericiti cu totii, sa se bucure de o viata frumoasa impreuna si sa auzim vesti bune despre toti peste ani si ani. Iar celor din social media care de cele mai multe ori s-au agitat mai mult decat a fost cazul le spun Reveniti-va si treceti inapoi la viata voastra reala pana in sezonul urmator cand o sa dati din nou in clocot !!!

-Ca o retrospectiva a cuplurilor, Hatice si Mihai au inceput cum nu se poate mai rau, insa pe parcurs situatia s-a redresat si par fericiti. Singurul lucru pe care il doresc pentru ei e sa fie sinceri si Mihai sa nu joace teatru cum a mai jucat in trecutul lui. Vlad si Catalina au avut un parcurs frumos de la inceput pana la finalul sezonului si tind sa cred ca ei reprezinta perechea cu cele mai mari sanse de a rezista o viata impreuna. In cazul Simonei si al lui Andrei a fost un drum cu suisuri si coborasuri, cu momente frumoase, dar si cu momente de Doamne fereste din partea Simonei. Sper ca acum sa se fi echilibrat si sa le mearga bine impreuna pentru o viata intreaga. Dani a inceput cu stangul, insa ulterior cred ca a facut cea mai potrivita alegere pentru el. Daiana si Dani chiar mi-au dat senzatia de dragoste la prima vedere. In cele din urma, dupa un inceput impiedicat de retinerile si barierele Mariei, dar si dupa un parcurs controversat din cauza derapajelor lui Antonio, iata ca cei doi si-au gasit un drum comun care i-a si facut castigatori. Totusi, peste ani de zile se va vedea cine sunt adevaratii castigatori si nu ma refer la bani.

-Privitor la familiile concurentilor, raman la aceeasi parere ca tatal lui Andrei are o simplitate fermecatoare si, desi se vede ca sunt o familie de oameni modesti, degaja bun simt si educatia celor 7 ani de acasa. Si familia Simonei e foarte simpla, insa la fel arata educatie si buna crestere, au aspect de oameni muncitori. Mi-ar placea ca Simona sa-i pretuiasca mai mult si sa fie mandra de ei fiindca uneori a dat impresia ca ii e rusine de unde provine, nici macar nu a vrut sa mentioneze satul in care s-a nascut. Mamele lui Hatice si a lui Mihai au privit istoricul copiilor lor diferit. Mama Haticei radea entuziasmata chiar si cand nu era cazul, iar mama lui Mihai a privit retinuta si afectata emotional parcursul lor. Acum, vazandu-i si pe fratii lui Mihai, inteleg de ce e el asa rasfatat si i se tolereaza multe, e frumosul familiei. In cazul familiilor Catalinei si a lui Vlad totul e relaxat si pe veselie. La familia lui Dani si a Daianei am observat mult mai mult echilibru decat am fost obisnuita sa vad pana acum. Iar la Maria si Antonio am vazut un copil privindu-si mama numai cu zambetul pe fata si un frate care a dovedit ca sangele apa nu se face. Foarte emotionant a fost dansul concurentior cu cei din familie, in mod special cel al Mariei cu fiul ei, se citea bucuria pe chipul acelui copil.

-La inceput Simona Gherghe a fost mai emotionata ca toti concurentii la un loc. Iar a incurcat sezoanele si au fost multe momente de tacere la intrarea mirilor si mireselor, fara aplauze. Inceputul a fost mai greu, semn ca emotiile finalei si-au pus amprenta asupra tuturor. N-am inteles de ce a trebuit sa se dea atatea imagini cu Irina si Alex. Sunt cei mai reprezentativi pentru acest sezon ?! In rest, dansul mirilor a iesit foarte bine, cu emotiile de rigoare, insa s-a vazut frumos. Filmarea insa a fost destul de slaba. Nici macar nu i-au aratat si pe ei frumos din fata cand au intrat ca miri si mirese, totul pe repede inainte. Si de asemenea a lipsit spectaculozitatea unui astfel de eveniment. La sfarsit au fost niste artificii abia sesizabile si niste baloane de care mai mult s-au impiedicat. In alti ani organizatorii s-au descurcat mai bine.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.